Barendse Optiek
Vakspecialist

Een nieuwe winkel met een eeuw aan historie

In 1922 begon Gerard Prins zijn optiekwinkel Prins Brillen in Amsterdam. Barendse Optiek is een van de winkels die hieruit is voortgekomen en sinds oktober 2019 kunt u in Heerhugowaard die historie, vakliefde en kennis ervaren. Met trots noemen we ons ook "Vakspecialist".

Thomas Wagener en Patricia Barendse hebben samen 30 jaar ervaring en hebben bij gerenomeerde optiekbedrijven, zoals Federmann in Haarlem, Graafstal in Wassenaar en Jongsma in Zaandam, het vak geleerd.

Thomas Wagener is gediplomeerd & KP-geregistreerd HBO Optometrist, Contactlensspecialist en Opticien.

Patricia Barendse is gediplomeerd Opticien en heeft gestudeerd aan de mode-academie in Amsterdam. Zij kan u perfect adviseren bij de keuze van uw nieuwe bril.

Barendse Optiek is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 en op zaterdag van 9.00 tot 17.00. Tevens kan er een afspraak worden gemaakt op woensdag van 18.00 tot 19.00 voor al onze diensten zoals het laten uitvoeren van een oogmeting, contactlenscontrole of oogonderzoek.

Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze website, bellen met 072-8883640 of een mail sturen naar info@barendseoptiek.nl

 
E-mailen
Bellen